Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax zet zich schrap: 'Twee aartsrivalen bieden tegen elkaar op voor Kudus'

Laatste update:

Everton meldde zich in de slotfase van de window concreet voor Kudus, maar kreeg nul op het rekest. Ajax weigerde met Everton in gesprek te gaan, omdat na Antony niemand meer verkocht mocht worden. "Toen ging het om bedragen van dertig tot veertig miljoen euro", zegt Verweij in de podcast Kick-off. "Nu zag ik al een tweet voorbijkomen dat hij honderd miljoen euro waard zou zijn."

De internationale status van Kudus is binnen een half jaar compleet veranderd. De aanvallende middenvelder leek op een dood spoor te zitten bij Ajax, waar hij al tijden geen serie van basisplaatsen had neergezet. Onder Alfred Schreuder leefde de Ghanees helemaal op en produceerde hij 10 doelpunten en 2 assists in 21 officiële optredens. Kudus verscheen in topvorm op het WK in Qatar, waar hij maandag beslissend was met twee goals tegen Zuid-Korea (2-3 winst). Tegen Portugal (3-2 verlies) maakte Kudus al indruk met een knappe assist.

Er wacht Ajax een hectische transferwinter. "Kudus was natuurlijk boos dat Ajax niet wilde praten met Everton", memoreert Verweij. "Nu is ook Liverpool in de markt gekomen. Twee clubs uit één land die tegen elkaar opbieden is al aardig, maar als twee aartsrivalen tegen elkaar gaan opbieden, dan kan het zomaar zo zijn dat Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar de hand gaan ophouden en opnieuw een enorme zak geld binnenhalen." Ajax haalde Kudus, die tot medio 2025 vastligt, onder het bewind van Marc Overmars voor negen miljoen euro weg bij FC Nordsjaelland.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties