Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax ziet hem als een kroonprins, wellicht kan hij worden doorgeschoven'

Laatste update:

Het gaat naar verluidt om een traject waar hij op termijn voor meer dan alleen een jeugdelftal in aanmerking komt. "Frank de Boer gaat ooit weg, mocht dat nog één of twee jaar duren, dan kan Kluivert misschien worden doorgeschoven", zo vertelde Driessen bij Radio 1. Hij is benieuwd waar de oud-aanvaller toe in staat is, zeker op basis van zijn CV. "Ajax ziet hem als kroonprins. Ze zijn naarstig op zoek naar een opvolger van De Boer."

Driessen stipt aan dat droomkandidaat Wim Jonk weg is en dat Dennis Bergkamp vliegangst heeft. "En je moet toch iemand hebben met een Ajax-DNA. Daarom zijn ze bij Kluivert terechtgekomen, denk ik. Hij kan het net als De Boer eerst laten zien bij de A-junioren." Volgens de chef voetbal van De Telegraaf is Kluivert nimmer serieus genomen, mede omdat hij privé 'domme dingen' heeft gedaan. " Volgens anderen kwam hem alles maar aanwaaien en heeft hij niet altijd geleefd voor zijn sport. Maar als trainer hoor ik andere verhalen."

Denk jij dat Patrick Kluivert op een dag de opvolger van Frank de Boer gaat worden?

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
4
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
73
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
18
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties