Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax ziet keepersgilde verder en verder uitdunnen na nieuw vertrek

Laatste update:

De 22-jarige doelman speelde vorig jaar 28 wedstrijden in de Kroatische competitie. Hij begon het seizoen op de bank, maar wist al snel zijn plek onder de lat te veroveren. HNK Gorica werd afgelopen seizoen zesde, waar Dinamo Zagreb de titel pakte. Kotarski speelde acht interlands voor Kroatië Onder 21 en in zijn laatste interland mocht hij voor het eerst de aanvoerdersband dragen.

Ajax versterkte zich in 2018 met de toentertijd zeventienjarige Kotarski. Bij zijn presentatie was de Kroaat door het dolle heen dat hij in de Nederlandse hoofdstad mocht spelen. "Het liefst ga ik nu meteen trainen, want ik kan niet wachten", zei de sluitpost tijdens zijn presentatie in Amsterdam. "Ajax is een van de grootste clubs van Europa. Hier tekenen is echt het mooiste moment van mijn leven." Kotarski speelde uiteindelijk zestig duels voor Jong Ajax, maar kwam nooit uit voor de hoofdmacht.

Ajax verliest hiermee na André Onana, Calvin Raatsie en Przemyslaw Tyton hun vierde doelman. Onana speelde begin april zijn laatste duel voor de Amsterdammers, waarna hij niet meer werd opgenomen in de eerste selectie. De Kameroener besloot na zijn dopingschorsing alsnog niet te verlengen in Amsterdam en dat werd hem door de fans niet in dank afgenomen. De Kameroener vertrekt na zeven jaar bij de club en kiest naar alle waarschijnlijkheid voor een nieuw avontuur in Italië bij Internazionale, al moet de club dit nog bevestigen.

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
4
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
8
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
19
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties