Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax ziet komst van Steven Bergwijn nog altijd zitten: 'Hij past in het profiel'

Laatste update:

Ajax heeft de zinnen gezet op een snelle aanvaller die uit de voeten kan in de spits. Journalist Mike Verweij vraagt op de persconferentie hoe frustrerend het voor Ten Hag is dat zijn selectie nog niet rond is, daar Ajax op 2 mei al kampioen werd en de trainer tijdens het trainingskamp in Oostenrijk zijn wens uitsprak voor een nieuwe diepgaande aanvaller. "Niet alleen in Oostenrijk, maar vanaf het begin af aan was dat ons target. Maar we leggen de lat wel hoog. De markt beweegt niet echt, behalve in het topsegment", reageert Ten Hag.

"Als trainer moet je bepaalde dingen kunnen accepteren. Vorig jaar wilde ik per se een nummer 9 hebben, maar dat was pas mogelijk in de winter (met Sébastien Haller, red.). Daarvoor hebben we het op een andere manier opgelost en stonden we ook bovenaan", geeft de trainer van Ajax aan. "Sommige dingen zal ik moeten accepteren als de mogelijkheden zich niet aandienen. Het wordt een ander verhaal als de mogelijkheden zich wél aandienen en het dan nog steeds niet lukt, maar dat is nu niet het geval."

Ten Hag krijgt vervolgens de vraag of hij 'in algemene zin' kan uitleggen waarom Bergwijn een goede speler voor Ajax zou zijn. "Omdat hij in het profiel past. Wij hebben een lijstje en daar staat een beperkt aantal spelers op. Dat heeft te maken met de kwaliteitseisen die wij stellen. We hebben er continu contact over met de diverse partijen en we zullen zien of het gaat lukken voordat het 31 augustus is." Tweeënhalve week geleden zei journalist Fabrizio Romano dat Tottenham niet van plan is om Bergwijn te verkopen. Ajax informeerde eerder bij Tottenham over een mogelijke verhuurperiode, maar ook dat was toen onbespreekbaar.

"Wij hebben goede aanvallers", zegt Ten Hag over de bezetting van de rechtsbuitenpositie. "Uiteindelijk gaat het erom dat ze samenwerken en gaan renderen. We spelen heel veel wedstrijden, dus hebben iedereen nodig. Dat zorgt voor strijd aan de ene kant, maar ze kunnen ook samen spelen. We gaan zien hoe zich dat gaat ontwikkelen. Jullie drukken graag stempels, maar als ik zoals vorige week de afgekeurde goal tegen PSV zie: daar zat alles in. Goede voetballers kunnen altijd samenspelen. De combinatie Tadic, Berghuis en Haller, zo zien we het graag. Nu komt Antony erbij, dat heeft tijd nodig om dat te ontwikkelen."

Meer nieuws

'Wilfred Genee gaat een hoogst onzekere zomer tegemoet'
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: NAC Breda - FC Emmen
0
PSV krijgt concurrentie uit de Eredivisie in de strijd om Couhaib Driouech
6
Lieke Martens kondigt haar laatste wedstrijden aan voor de Oranje Leeuwinnen
15
De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
36
Feyenoord wil vervanger van Dávid Hancko weghalen bij AC Milan
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties