Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax ziet toptalent (16) definitief naar Europese grootmacht vertrekken'

Laatste update:

Rijkhoff en Ajax waren weliswaar enige tijd in gesprek over een professioneel contract, maar het voorstel van de Amsterdamse club kon de piepjonge aanvaller niet echt bekoren. Rijkhoff hoorde vervolgens 'heel lang' niets meer van Ajax, waarna Dortmund in actie kwam en contact opnam met het management van de jonge Ajacied. Ajax houdt slechts een opleidingsvergoeding over aan het vertrek van de spits, die spoedig naar Dortmund vertrekt om zijn handtekening onder de verbintenis te zetten.

Borussia Dortmund ziet kans schoon en slaat toe bij Ajax

Een groot talent lijkt Ajax snel in te ruilen voor de jeugdopleiding van Borussia Dortmund.Lees artikel

Rijkhoff lijkt dus niet de toekomstige spits te worden van Ajax 1. Patrick Kluivert is voorlopig de laatste zelfopgeleide aanvaller die de spitspositie met succes wist te veroveren in de hoofdmacht van de Amsterdamse club. "Misschien moet Ajax eens overwegen een technisch manager aan te stellen als rechterhand van Marc Overmars (directeur voetbalzaken, red.), voor alleen de jeugd", suggereerde Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf ruim een week geleden op Twitter. "Bij Rijkhoff is heel veel fout gegaan, begrijp ik."

Veel Ajax-fans toonden zich onlangs teleurgesteld over het naderende afscheid van Rijkhoff. Het talent werd door sommigen in een rijtje geplaatst met Donyell Malen, Daishawn Redan en Dillon Hoogewerf, spelers die de jeugdopleiding van Ajax ook op jonge leeftijd verlieten. Rijkhoff kreeg tevens een storm aan kritiek over zich heen nadat hij een filmpje van een doelpunt plaatste op Instagram. "Als je bij Ajax had gebleven had je over twee, drie jaar eerste spits geworden, gek!!", zo luidde één van de berichten. Weer een andere Ajacied voorzag problemen voor de nog piepjonge Rijkhoff. "Tot nooit meer horens. Bye bye carrière." Rijkhoff besloot al snel om de negatieve reacties op zijn Instagram-pagina te verwijderen.

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
6
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties