Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax ziet 'voorzet' bij Sergiño Dest voorlopig onbeantwoord blijven'

Laatste update:

De gesprekken tussen Dest en Ajax zijn dan ook nog niet gestart en er wordt gesteld dat die 'op voorhand kansloos' zijn. De Amerikaans international heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2022, maar hoopt komende zomer al een stap naar de Europese top te kunnen maken. Geïnteresseerde partijen moeten echter wel op de proppen komen met minimaal 25 miljoen euro om zaken te kunnen doen met Ajax.

Een andere jongeling van Ajax over wie de laatste tijd veelvuldig gespeculeerd wordt, is Ryan Gravenberch. De achttienjarige middenvelder heeft zijn tot 2021 lopende contract voorlopig nog niet verlengd en wordt daardoor gelinkt aan een vertrek, daar er belangstelling zou zijn van onder meer Lazio, AS Roma en AC Milan. De technische staf van Ajax zou veel vertrouwen in Gravenberch hebben en voorziet dat hij volgend seizoen een 'vooraanstaande rol' gaat spelen in het elftal van Ajax.

Ajax wil zich komende zomer in ieder geval nog versterken met 'kwaliteitsaanvaller', die direct het verschil kan maken op Champions League-niveau. Daarvoor moet er overigens wel eerst een speler verkocht worden. Daar tegenover staat mogelijk het vertrek van Klaas-Jan Huntelaar, die zijn aflopende verbintenis wel kan verlengen, maar te horen heeft gekregen dat 'zeer waarschijnlijk minder speeltijd krijgt'. Verschillende Eredivisie-clubs, onder wie sc Heerenveen, willen de 36-jarige spits graag binnenhalen.

Zie jij Sergiño Dest komende zomer vertrekken bij Ajax?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
3
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
12
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
58

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties