Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax zit in ons hart, nog tien jaar daar spelen was geen straf voor Donny'

Laatste update:

Volgens Van de Beek senior is het juiste moment aangebroken voor de middenvelder om verder te gaan bij de 'prachtige club' Manchester United. "Maar Ajax zit in ons hart", benadrukt hij maandag in gesprek met Omroep Gelderland. "Daar zijn we in principe nooit klaar. Nog tien jaar daar voetballen was geen straf geweest, dan had je Donny ook niet gehoord." Van de Beek beschikt in Amsterdam over een contract tot medio 2022, maar achter de samenwerking wordt dus twee jaar eerder een punt gezet.

André van de Beek hoopt zoonlief komend seizoen vaak te zien spelen in het shirt van Manchester United, vooral als the Red Devils op Old Trafford aantreden. "En eigenlijk de uitwedstrijden ook wel", voegt hij snel toe. De vader van de Ajax-middenvelder is sowieso goed te spreken over Manchester. "We hebben daar rondgekeken. Het is prachtig." De begeerde Van de Beek had Ajax echter ook kunnen inruilen voor andere clubs. "Maar Donny beslist zelf."

Ziggo Sport met unieke beelden van de laatste keer (?) dat Donny van de Beek een wedstrijd van AFC Ajax meemaakt ??

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 29 augustus 2020

Jan van Leuveren, voorzitter van amateurclub Veensche Boys uit Nijkerkerveen, waar Van de Beek zijn eerste stappen in het voetbal zette, sprak afgelopen zaterdag nog even kort met de aanstaande aanwinst van Manchester United. "Maar toen liet hij nog niks los." De preses denkt dat Van de Beek op het goede moment naar een Europese topcompetitie vertrekt. "Donny is nu 23 jaar en volgroeid bij Ajax." De keuze voor Manchester United kan de goedkeuring van Van Leuveren wegdragen. "Samen met Real Madrid, is dit de grootste club van Europa."

Tot teleurstelling van Van Leuveren profiteert Veensche Boys niet mee van de miljoenendeal tussen Ajax en Manchester United. "Hij vertrok bij ons al op te jonge leeftijd om daarvan mee te profiteren." De international van Oranje hielp zijn oude club echter al eens met de realisatie van de Donny van de Beek-tribune in Nijkerkerveen, met blauwe stoeltjes die afkomstig zijn uit de Johan Cruijff ArenA. Van Leuveren hoopt Van de Beek op korte termijn dan ook een eerbetoon te kunnen brengen. "Dat heeft hij verdiend. Daar moeten we het eens met elkaar over hebben."

Zie jij Donny van de Beek gelijk een basisplaats veroveren bij Manchester United?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
3
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
50
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties