Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax zit nog steeds in mijn hart, maar ik moest een keuze maken'

Laatste update:

"Een goede ploeg met gevaarlijke aanvallers, zoals Iago Aspas, maar niet top. Ik verwacht een leuk duel. Beide ploegen willen domineren via balbezit. Dat wordt dus interessant", aldus de Zuid-Afrikaan, die een kleine overwinning voor Celta zegt te verwachten.

McCarthy speelde van 1997 tot 1999 voor Ajax en vertrok daarna naar Celta. "Ik wilde helemaal niet weg, voelde me bij Ajax onderdeel van het meubilair. Ik was ook populair bij de fans en had zelfs een eigen liedje. Ajax zit nog steeds in mijn hart, maar ik moest een sportieve keuze maken", besluit de 78-voudig international.

-
Wat verwacht jij van Celta de Vigo - Ajax?

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
228
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
34
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
15
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties