Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax zoekt verder en meldt zich mogelijk bij FC Kopenhagen'

Laatste update:

De 49-jarige Scheutjens keepte voor Roda JC Kerkrade, Go Ahead Eagles en Helmond Sport en bij laatstgenoemde club begon hij ook zijn carrière als keeperstrainer. In 2007 maakte hij de overstap naar Roda JC en via PSV kwam Scheutjens in de zomer van 2013 bij FC Kopenhagen terecht, de recordkampioen van Denemarken.

Het aanstaande vertrek van l'Ami is volgens de krant geen verrassing daar Peter Bosz al van hem af wilde, maar algemeen directeur Edwin van der Sar daar voor ging liggen. Dennis Bergkamp en Hennie Spijkerman zijn inmiddels wél vertrokken en dus wordt er ook een oplossing gezocht voor de toekomst van l'Ami.

De 51-jarige Leidenaar speelde voor onder meer PSV, sc Heerenveen en Feyenoord en bij laatstgenoemde club begon hij in 2004 als keeperstrainer. Via Excelsior kwam hij medio 2007 bij Ajax terecht en in Amsterdam werkte hij reeds met de trainers Frank de Boer, Martin Jol, Bosz, Marco van Basten, Adrie Koster, Marcel Keizer, Henk ten Cate en Michael Reiziger.

Heb jij vertrouwen in de nieuwe technische staf van Ajax?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties