Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax zou Cillessen dan kunnen kopen, maar er zitten wel haken en ogen aan'

Laatste update:

"Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft Onana tot de zomer van 2022 vastgelegd en zal een vertrek alleen toestaan als er een redelijke prijs, circa 25 tot 30 miljoen euro, wordt betaald", zo benadrukt de Ajax-watcher. "Door de coronacrisis is het de vraag of de geïnteresseerde clubs Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur dat kunnen en willen betalen." Chelsea toonde ook interesse in Onana. "Maar zij besloten een jaar langer door te gaan met Kepa. Barcelona stelde een deal met gesloten beurzen voor, maar Overmars heeft vooralsnog liever geld dan Neto, Riqui Puig én Alex Collado of Carles Aleña." Mundo Deportivo wist woensdagochtend te melden dat Onana niet in beeld is bij Barcelona, daar er vanwege de huidige economische situatie 'andere prioriteiten' zijn.

De opties voor Ajax: deal in het buitenland, oude bekende of interne oplossing

Lees artikel

Verweij komt gelijk met Cillessen als alternatief. "Zijn naam valt in Amsterdam. Dat is ook niet zo vreemd, omdat commissaris technische zaken Danny Blind de keeper in augustus 2011 van NEC naar Ajax haalde", verduidelijkt de Ajax-volger. "Bij een vertrek van Onana naar zijn oude club Barcelona zou de Braziliaan Neto kunnen terugkeren naar Valencia en zou Ajax Cillessen kunnen kopen. Los van de vraag of de international dat ziet zitten, zitten daar financieel wel wat haken en ogen aan. Bovendien heroverde Cillessen na zijn blessure gewoon weer een basisplaats bij Valencia." Onder meer Superdeporte meldde onlangs dat Cillessen, die in Spanje nog drie jaar vastligt, op weg lijkt naar de uitgang bij los Che, al zijn er nog geen aanbiedingen binnengekomen bij Valencia.

Neto, die bij Barcelona Marc-André ter Stegen voor zich moet dulden, is in de optiek van Verweij eveneens een geschikte kandidaat voor de keeperspositie bij Ajax. "Met Fiorentina, Juventus en Valencia achter zijn naam en vanwege zijn ervaring, lijkt de dertigjarige Neto een prima vervanger van Onana." De voetbaljournalist werpt echter gelijk een belangrijke vraag op: "Wil de éénmalig Braziliaans international, die wordt begeerd door meerdere clubs in Europa, naar de Eredivisie en zijn kunstgras?" Neto ruilde Valencia vorig jaar in voor Barcelona, terwijl Cillessen juist de omgekeerde weg bewandelde. De verbintenis van de ervaren doelman in het Camp Nou loopt door tot de zomer van 2023.

Zie jij Jasper Cillessen deze zomer terugkeren bij Ajax?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties