Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax zou dan met negen man spelen als ze daar aan vast willen houden'

Laatste update:

"Zodat de sterke punten kunnen worden benut en de mindere punten gemaskeerd", schrijft hij in zijn column in Voetbal International. "Bij Ajax wordt van oudsher geroepen dat er met vleugelspelers moet worden gevoetbald, omdat dit nou eenmaal bij de clubcultuur hoort. Maar wat nu als de beschikbare flankspelers niet goed genoeg zijn? Of als het slaapkoppen zijn die hun defensieve taken verwaarlozen?"

"Dan speel je met negen in plaats van elf man, omdat ze zo nodig aan de clubcultuur willen vasthouden", gaat De Boer verder. De voormalige middenvelder verwacht dat Memphis Depay centraal voorin zal spelen en denkt dat Ryan Babel een betere partner voor de aanvaller van Olympique Lyon zou zijn dan Eljero Elia en Quincy Promes: "Zij kunnen ook uit de voeten in dit systeem, maar zij rennen vooral weg van de bal, om in de diepte te worden aangespeeld."

Ben jij het eens met Ronald de Boer?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties