Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax zou een logische stap zijn, die deur houd ik altijd op een kier'

Laatste update:

"We moeten concurreren met het grote geld en dan is het moeilijk om het sterkste team van Europa te krijgen", erkent Kluivert in gesprek met BuzzS. "Ook een kwartfinale of halve finale wordt al lastig, denk ik. Maar je weet in het voetbal nooit hoe een team zich manifesteert."

De liefde voor de club waar hij groot werd, is zeker niet bekoeld. "Ajax heeft een speciaal plekje in mijn hart'', benadrukt de bondscoach van Curaçao, die dan ook blijft openstaan voor een terugkeer naar Amsterdam, bij voorkeur als assistent-trainer of als hoofdcoach. "Dat zou een logische stap zijn. Ik ken de filosofie van de club als geen ander. Wie weet gebeurt het nog in de toekomst. Die deur houd ik altijd op een kier."


Meer nieuws

Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
1
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
2
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
3
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
5
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
1
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties