Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ajax? Zou kunnen, maar dan zou ik niet meer in Rotterdam kunnen wonen'

Laatste update:

"Ajax? Zou kunnen", beantwoordt Willems zijn eigen vraag in gesprek met Andy van der Meijde in het Videoland-programma Andy Niet te Vermeijde. Om gelijk een kanttekening te plaatsen bij een eventuele verhuizing richting Amsterdam. "Dan zou ik hier (in Rotterdam, red.) niet meer kunnen wonen en niet meer bij mijn ouders thuis kunnen komen, maar het is wel een mooie club. Net als Feyenoord en PSV, dat zijn toch de mooiste clubs van Nederland."

Jetro Willems smokkelde drugs als kind: 'Ik heb mezelf opgeofferd'

Een opmerkelijke ontboezeming van de linksback in gesprek met Andy van der Meijde.Lees artikel

In de Engelse media zijn reeds verhalen verschenen over een hernieuwde samenwerking tussen Newcastle United en Willems, die louter positief is over de huidige nummer dertien in de Premier League. "Qua history is het écht een mooie club. De Geordies (bijnaam voor inwoners Newcastle, red.) hè. Dat accent is mooi. Zoals ik al zei: Ik hoop naar Engeland te kunnen. Dat ligt me. De sfeer in Engeland is heerlijk en het is heerlijk om als Nederlander daar te zijn."

Willems hintte in juli, al was dat enigszins spottend bedoeld, al naar een terugkeer bij PSV. Hij plaatste op Twitter een reactie onder een video van de Eindhovenaren waarop te zien was dat de selectie het trainingsveld betrad. "Ik zie iedereen behalve een LB (linksback, red.)", zei de verdediger met een kwinkslag. Willems staat tot het einde van deze jaargang onder contract bij Eintracht Frankfurt. Het is nog onduidelijk of de linksback een nieuw contract krijgt aangeboden in Duitsland. Mocht dat niet het geval zijn, dan is de kans aanwezigheid dat Willems in januari van club wisselt. Op die manier voorkomt Frankfurt dat de Nederlander na afloop van dit seizoen gratis de deur uitloopt.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties