Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax zou voor Alexander Isak mooi tussenstation zijn om verder te rijpen'

Laatste update:

Volgens de vrijdageditie van het Algemeen Dagblad wil Isak alleen terug naar Borussia Dortmund als hij een serieuze kans krijgt. Stefan Pettersson, tussen 1988 en 1994 de spits van Ajax, adviseert zijn landgenoot om nog wat langer in de Eredivisie te blijven. "De Eredivisie is de komende jaren een perfecte omgeving voor hem'', verzekert de Zweedse topschutter van weleer in het dagblad.

Pettersson was tot voor kort (zakelijk) begeleider van een twintigtal Zweedse voetballers en in zijn hoedanigheid als hoofd van de begeleidingsstaf van het nationale team van Zweden kwam hij Isak ook tegen. "In de Eredivisie wordt veel man-tegen-man verdedigd. Isak is heel sterk in die duels. Willem II is op dit moment in zijn loopbaan de juiste club. Hij hoeft er niet om te gaan met de constante druk die je bij een topclub wel hebt."

Isak staat nog aan het begin van zijn carrière en met ups en downs bij een topclub ben je kwetsbaar. "Met Willem II kan hij die pieken en dalen veel beter opvangen", stelt Petterson, die denkt dat zijn landgenoot bij Ajax niet zou misstaan. "Voor Isak zou het een mooi tussenstation kunnen zijn om verder te rijpen. Zijn statistieken zijn indrukwekkend. Hij is intelligent, scoort makkelijk, heeft een goede techniek en is razendsnel. Ik denk dat deze start bij Willem II een enorme impuls is voor het verdere verloop van zijn carrière.''

-
Denk jij dat Alexander Isak in de zomer verkocht zal worden door Borussia Dortmund?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
25
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
53
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties