Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax zwaait Jorge Sánchez uit; Fabrizio Romano noemt details van transfer

Laatste update:

Twee weken geleden werd bekend dat Porto nadrukkelijk geïnteresseerd was in de diensten van de rechtsback van Ajax. De Telegraaf wist eerder te melden dat de Amsterdammers op hoofdlijnen akkoord waren met Chivas de Guadalajara, maar dat sprak Romano even later tegen. Daarnaast zag Sánchez helemaal niets in een transfer naar Mexico. Een stap naar Portugal ziet hij dus wél zitten.

Sánchez werd vorig jaar zomer op het laatste moment aan de selectie van Ajax toegevoegd. De Mexicaan geldt met een transfersom van ongeveer 5 miljoen euro als een van de duurste rechtsbacks uit de clubhistorie, maar kon het in zijn eerste seizoen totaal niet waarmaken. Hij wist de concurrentiestrijd niet te winnen van Devyne Rensch en is een jaar na zijn komst dus alweer op weg naar de uitgang.

De Amsterdammers sorteerden al voor op het vertrek van Sánchez, daar vorige week Anton Gaaei werd overgenomen van Viborg FF. Ajax betaalde naar verluidt zo'n 4,5 miljoen euro voor de twintigjarige Deen, die in de Johan Cruijff ArenA gaat concurreren met Rensch. Sánchez, die deze zomer de Gold Cup won met Mexico, zat tijdens de competitiewedstrijden tegen Heracles Almelo (4-1 winst) en Excelsior (2-2) negentig minuten op de bank.

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
7
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
2
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties