Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax zwaait Sánchez uit richting Portugal en spreekt optie tot koop af

Laatste update:

Er was al langer sprake van een mondeling akkoord tussen Ajax en Porto over een transfer van Sánchez, maar volgens Romano moesten een aantal details nog verder worden uitgewerkt. De genoemde problemen zijn inmiddels verholpen en de vleugelverdediger sluit per direct aan bij de selectie van trainer Sérgio Conceição. Sánchez beschikt bij Ajax overigens over een contract tot de zomer van 2026. Sinds zijn komst naar Amsterdam kwam de Mexicaans international tot 26 duels (3 doelpunten).

Vorige week donderdag onthulde clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf al dat Porto op dat moment geen bankgarantie had overlegd. Ajax wil er zeker van zijn dat het geld wordt overgemaakt vanuit Portugal, en dat was de reden dat Sánchez donderdagavond nog aanwezig was bij het duel van Ajax met Ludogorets (1-4 winst) in de play-offs van de Europa League.

Of de problemen die Romano zaterdag meldde ook te maken hebben met die bankgarantie, is niet bekend. Wel is duidelijk dat nu de overgang uiteindelijk toch doorgaat, er sprake is van een verhuur met optie tot koop. Daarnaast gaat Porto het volledige salaris van Sánchez overnemen, zo'n 900.000 euro netto. De rechtsback kan de definitieve overstap maken als hij een bepaald aantal wedstrijden speelt voor Porto, dat dan een transfersom van 3,8 miljoen euro zal betalen.

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
3
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties