Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aké reageert op als Ruud Gullit verklede fans: 'Als ik eerlijk mag zijn...'

Laatste update:

Dat de fans verkleed gingen als Gullit uit 1988 door een pruik te dragen deed niet zozeer veel stof opwaaien. Het waren vooral de zwarte geschminkte gezichten die voor heel wat commotie zorgden.

Meer: Uitspraak van Nathan Aké over Nederland - Oostenrijk wordt breed uitgemeten bij ESPN: ‘Als dit waar is...’ | Spelers van Oranje zijn bang voor Ronald Koeman: ‘Sommigen trekken zich terug’

"Ik vind het eerlijk gezegd niet zo'n probleem", reageert Aké op de vraag wat hij vindt van de commotie. "Als ik eerlijk mag zijn: ik vind de discussie te ver gaan. Ik denk iedereen dat soort dingen gewoon moet doen. Dit kan, in my opinion."

"Gullit heeft zelf ook aangegeven dat hij het eervol vindt, dus ik denk niet dat we er een heel probleem van moeten maken", besluit de verdediger van het Nederlands elftal, die bijval krijgt van Ronald Koeman.

"Daar sluit ik me wel bij aan", benadrukt de glimlachende bondscoach na een vraag van journalist Valentijn Driessen. "Ben ik er lekker klaar mee. Jij bent er toch ook wel klaar mee toch, Valentijn? Dat je het nog vraagt. Ik ben het helemaal eens met Nathan."

In gesprek met Humberto Tan zei Gullit inderdaad dat hij er zelf totaal geen probleem mee had. "Ik voel me eigenlijk best vereerd. Ze zijn me nog niet vergeten."

Ook Tan zelf zoekt niets achter de ludieke actie van de supporters. "Het is eigenlijk een herinnering aan een van de grootste prijzen die hij heeft gewonnen als voetballer. Dat was ook de bedoeling van de actie", zei de presentator in gesprek met De Telegraaf.

Meer nieuws

Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
4
Chelsea en Tottenham hopen deal voor tiener van bijna 50 miljoen te kapen
7
Duitsland bereikt kwartfinale op het EK na bewogen avond in Dortmund
130
Voetbalprominenten spreken schande van penalty Duitsland: 'Kotsmisselijk'
56
Duitsland - Denemarken stilgelegd vanwege onweer en flinke hagelbui
27
Italiaanse media vernietigend na wanprestatie Azzurri op EK: 'Gezichtsverlies!'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties