Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Akkoord tussen Real Madrid en Manchester City eindelijk aanstaande'

Laatste update:

De negentienjarige Diaz wordt al maanden met Real Madrid in verband gebracht. De aanvallende middenvelder beschikt over een aflopend contract met Manchester City en een langer verblijf in het Etihad Stadium geniet niet zijn voorkeur. Hij maakte in september 2016 al zijn opwachting in de hoofdmacht van Manchester City, maar sindsdien kwamen er nog maar veertien optredens bij. Diaz mocht slechts vijfmaal in de Premier League spelen en deed dat bovendien in totaal maar 55 minuten.

Ver esta publicación en Instagram

Een akkoord tussen Real Madrid en Manchester City over Brahim Diaz lijkt eindelijk aanstaande, zo meldt Marca vrijdag ? Contract tot medio 2024 ? Transfersom van minimaal 15 miljoen euro ? Salaris van 3,5 miljoen euro bruto per jaar #brahimdiaz #marca #realmadrid #manchestercity #laliga #vamosreal #halamadrid #mcfc #premierleague

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Een terugkeer naar Spanje geniet vanwege de aanwezigheid van onder meer Leroy Sané en Raheem Sterling dan ook de voorkeur van Diaz, die tussen 2010 en 2013 de jeugdopleiding van Málaga doorliep en daarna voor drie ton de overstap naar Manchester City maakte. Real Madrid en the Citizens zouden in grote lijnen akkoord zijn over een vaste transfersom van vijftien miljoen euro, exclusief variabele bonussen. Over de variabele bedragen moeten de betrokken partijen nog tot een vergelijk komen.

Diaz kan bij Real Madrid een contract tot medio 2024 ondertekenen, à 3,5 miljoen euro bruto per jaar. De aanvallende middenvelder gaat vast tot de selectie van Santiago Solari behoren; speeltijd in Real Madrid Castilla is geen optie. Voor het tussentijds aantrekken van de tiener met Marokkaanse roots wil de Spaanse topclub graag een uitzondering maken. Sinds de komst van Lucas Silva, halverwege 2014/15, heeft Real Madrid geen enkele winterse versterking meer gerealiseerd.

Een wijze beslissing van Brahim Diaz

Meer nieuws

Nieuwe blunder in stadion Roda JC: massaal fluitconcert na instarten liedje
0
Kylian Mbappé bevestigt dat hij Paris Saint-Germain gaat verlaten
17
Kieft benadrukt: 'Dan blijft het een gok om Brian Brobbey op te halen bij Ajax'
7
Valentijn Driessen haalt uit naar commentator: 'Dan denk ik: houd je bek!'
6
Gerónimo Rulli onthult welke club hem wilde verlossen van lijdensweg bij Ajax
2
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Willem II - Telstar
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties