Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Al bieden ze me vijf ton om weer te voetballen, dan wijs ik het nog af'

Laatste update:

"Leeftijd is voor mij geen issue. Ik zou ook elke voetbalclub aanraden om bokstraining toe te voegen", zegt Smeekes, die nog A-vechter hoopt te worden. "Laat die voetballers maar eens écht tot het gaatje gaan, dan krijgen ze een conditie die ze nog nooit hebben gehad. Of ik die training zelf wil geven? Pfoe, misschien wel. Maar dan wil ik geen bal zien!"

Smeekes speelde voor achtereenvolgens sc Heerenveen, Telstar, FC Volendam, TOP Oss, Helmond Sport, Go Ahead Eagles, Stuttgarter Kickers, Carl Zeiss Jena, Wehen Wiesbaden (allen in Duitsland), Maritzburg United (in Zuid-Afrika) en FC Den Bosch. Nu volgt Smeekes niks meer in de voetbalwereld. "Ik ken Memphis Depay en Hakim Ziyech. Ik zou verder geen spelers van Oranje op kunnen noemen. En Joey Suk is een goede vriend van me."

"Maar verder? Al bieden ze me vijf ton om weer te voetballen, dan wijs ik het nog af. Nooit meer", gaat hij verder. Smeekes benadrukt dat hij vroeger al niet helemaal in de voetbalwereld paste. "Ik zit al jaren in de fashion. Als voetballer zat iedereen in de bus de VI te lezen, ik de Elle. Iedereen dacht dat ik homo was omdat ik altijd met die kleding bezig was, maar fashion heeft mij altijd beziggehouden. Dankzij de mode heb ik mijn identiteit gevonden."

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
5
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
7
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
19
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties