Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Al die mooie camera's, maar zelfs Stevie Wonder zag dat het geen hands was'

Laatste update:

"Ze hebben allemaal van die mooie camera's tegenwoordig en dan wordt er op de zestien meter gefloten voor een handsbal", verzucht Bulthuis voor de camera van de NOS. "Ik denk dat Stevie Wonder ook gezien heeft dat het geen hands was. Dan heb je ook nog de pech dat ie erin vliegt en loop je weer achter de feiten aan."

De verdediger geeft aan dat Heerenveen na afloop in de kleedkamer heeft gesproken over de nederlaag. Veel kwam er echter niet uit de monden. "Er zijn misschien drie, vier spelers die iets zeggen, net als in het veld. Ik denk dat we daar heel snel verandering in moeten brengen", stelt Bulthuis. "Er wordt op dat moment niet gewezen, maar er wordt collectief bekeken."

"Ik denk dat we collectief gewoon falen. Iedere wedstrijd moeten we een achterstand wegwerken. Bij deze wedstrijd komt erbij dat ze van de zes kansen er vijf scoren", merkt hij op. Heerenveen heeft na vijf wedstrijden slechts vijf punten verzameld; de ploeg won alleen op de openingsspeeldag (2-3 bij PEC Zwolle) en is terug te vinden op de vijftiende plek.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties