Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Al die zaken hebben de play-offs enorm verstoord, niet alleen bij ons'

Laatste update:

"Ik neem m'n hoed voor af voor de club, de staf en de spelers. En niet in de laatste plaats voor John Stegeman, de trainer", zei hij na afloop in gesprek met TC Tubantia. Dat neemt echter niet weg dat Ten Hag het Europese ticket voor Heracles niet geheel verdiend vond. "Ik vond namelijk dat wij in de twee duels de bovenliggende partij waren."

Over de KNVB, dat in de aanloop naar het duel bekendmaakte dat FC Utrecht niet in aanmerking komt voor een Europese licentie, was de oefenmeester eveneens niet te spreken. "Dat zullen we met z'n allen toch moeten evalueren. Al die zaken hebben de play-offs enorm verstoord, niet alleen bij ons, maar ook bij de clubs in de eerste divisie en teams die vochten tegen degradatie."

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
7
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties