Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Al-Hilal rondt topaankoop af en heeft volgende sterspeler alweer in het vizier

Laatste update:

Op dit moment wordt er nog gesproken over de contractvoorwaarden, maar daar worden geen problemen meer verwacht. De deal zal spoedig rond worden gemaakt en dan heeft Al-Hilal, dat Barcelona aftroefde in de strijd om de spelmaker, nog een wereldster in de gelederen. Karim Benzema trok eerder deze zomer al naar de Golfstaat, waar Cristiano Ronaldo al een half jaartje actief is. CR7 komt uit voor Al-Nassr.

Met de move naar Al-Hilal komt Neves voor zijn tweede verrassende transfer van zijn carrière te staan. In 2017 verkaste het toenmalig wonderkind van FC Porto al verrassenderwijs naar de Wolves, die toen nog in de Championship uitkwamen. Inmiddels staat de teller op 253 duels, waarin hij dertig keer scoorde en dertien assists afleverde. Ook de bondscoaches van Portugal maakten gretig gebruik van de diensten van Neves, die tot dusver 39 keer voor de nationale ploeg uitkwam.

Koulibaly
Ondertussen denkt Al-Hilal alweer aan een volgende toptransfer, want na de aanval en het middenveld moet nu ook de verdediging versterkt worden. Daarvoor is Kalidou Koulibaly in beeld, zo weet Romano te melden. De Senegalese mandekker van Chelsea is een serieuze optie voor de Saudi's, die hopen dat ze de deal snel rond kunnen maken. Koulibaly kwam dit seizoen in 23 competitiewedstrijden in actie voor the Blues, waarvan iets meer dan de helft als basisspeler.

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
0
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
70
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties