Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Al-Ittihad betaalt dertig miljoen euro voor nieuwe compagnon van Benzema

Laatste update:

De transfer van Jota naar de regerend landskampioen van Saudi-Arabië komt niet uit de lucht vallen. De 24-jarige linksbuiten wordt al een tijd in verband gebracht met een transfer naar het Midden-Oosten, waar hij aanzienlijk meer kan gaan verdienen dan in Schotland. Volgens The Glasgow Times gaat Jota minimaal 220.000 euro per week opstrijken in Jeddah. Voor Celtic is de naderende transfer een hard gelag. Jota was het afgelopen seizoen één van de sterren in het elftal van toenmalig manager Ange Postecoglou. De aanvaller was in 29 Premiership-wedstrijden goed voor 11 doelpunten en 10 assists.

Mede dankzij de productiviteit van Jota werd Celtic kampioen van Schotland, op zeven punten van naaste achtervolger Rangers. Celtic gaat hoe dan ook een flinke winst maken op zijn steraanvaller, daar de club begin vorig seizoen 7,5 miljoen euro overmaakte aan Benfica om hem tot medio 2027 vast te leggen. De aanstaande transfer van de Portugees jeugdinternational mag opvallend genoemd worden, daar hij met zijn 24 jaar nog een lange carrière voor zich heeft. Ter vergelijking: Karim Benzema (35) en N'Golo Kanté (32) hebben beduidend meer ervaring opgedaan in Europa voor zij de overstap maakten naar Al-Ittihad.

Naast Jota zijn tal van andere sterren al neergestreken in Saudi-Arabië. Zo gingen, naast Benzema en Kanté, Cristiano Ronaldo (Al-Nassr), Rúben Neves, Kalidou Koulibaly (beiden Al-Hilal) en Édouard Mendy (Al-Ahli) hem al voor. Daarnaast leek Hakim Ziyech onderweg naar Al-Nassr, maar de Drontenaar doorstond de medische keuring niet. Verder wordt van onder meer Marcelo Brozovic spoedig verwacht dat hij Internazionale officieel gaat verlaten voor een avontuur bij Al-Nassr.

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
69
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties