Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax maakt volledige samenstelling nieuwe staf Farioli bekend: Vos schuift door

Laatste update:

De technische staf van Ajax 1 wordt aangevuld met assistent-trainers Daniele Cavalletto en Felipe Sanchez Mateos, beiden eveneens overkomend van OGC Nice, zo maakt Ajax bekend via de officiële kanalen.

Cavalletto was sinds 2008 assistent-trainer bij meerdere Italiaanse clubs. Hij werkte bij zowel OGC Nice, Fatih Karagümrük en Alanyaspor samen met Farioli en Sanchez Mateos, die op zijn beurt als assistent-trainer ervaring heeft bij verschillende (jeugd)teams in Spanje, Turkije, Qatar en Ecuador.

Ook Vos wordt als assistent-trainer aan de staf van het eerste elftal toegevoegd. Vos is sinds februari 2023 hoofdtrainer van Jong Ajax. De coach begon zijn trainerscarrière in de jeugdopleiding van Ajax en was eerder assistent-trainer bij Jong Ajax en het Schotse Rangers FC.

Jelle ten Rouwelaar wordt, zo werd al eerder bekend, aangesteld als keeperstrainer. De voormalig doelman werkte eerder als keeperstrainer bij NAC Breda, Anderlecht en Burnley.

Farioli heeft in een reactie al laten weten enorm uit te kijken naar het nieuwe avontuur. "Ik ben erg blij om hier in Amsterdam te zijn, samen met de andere stafleden gaan wij ons vol overgave inzetten. We willen terug naar de basis en ons verbinden met hetgeen waar Ajax voor staat. Ook willen we nieuwe energie brengen met een positieve manier van werken en denken."

"Ik ben mij bewust van het feit dat er een hoop werk te doen is, maar we zijn al begonnen met de voorbereiding", aldus Farioli. "We willen geen tijd verliezen en ons nu al klaarmaken voor de start van het seizoen, om Ajax terug te brengen naar de plek waar het hoort."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Polen - Nederland
0
Ronald Koeman maakt eerste EK-opstelling van het Nederlands elftal bekend
33
'Ik hoop dat ik minuten ga maken bij Oranje en dat ik mezelf kan laten zien'
16
Politie Hamburg schiet man met hakbijl en Molotov-cocktail neer bij Oranje-zone
30
Fraaie beelden tonen hoe Nederlands elftal-fans Hamburg oranje kleuren
22
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
70

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties