Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Al met al een duur foutje, ik baal er zelf ook van. Maar het is niet anders'

Laatste update:

Burnet zag er na het laatste fluitsignaal zichtbaar opgelucht uit. "We hebben een slechte reeks gehad. We wisten dat we hier moesten winnen, no matter what. We moesten drie punten ophalen en uiteindelijk is het ons gelukt", aldus de verdediger lachend. Over zijn doelpunt zei hij: "Ik dacht: ik moet er gewoon bij zijn, als hij de bal loslaat. We hebben daarna de kans laten liggen het af te maken. De kansen die we kregen waren niet heel groot, maar als je het iets beter uitspeelt maak je de 2-0 en 3-0 en is de wedstrijd op slot."

"Maar de crisis is voorbij, ik heb het gevoel dat we een hele sterke reeks gaan neerzetten", verzekerde Burnet op Woudestein. Zover wilde trainer Pieter Huistra niet gaan. Hij liet aan Eredivisie Live weten dat de zege in Kralingen in zijn ogen een mooie basis was voor de komende wedstrijden. "Dit is zeker een opluchting, dat merk je aan iedereen. Het voetbal kon allemaal wat beter, maar we zijn heel blij met de getoonde onverzettelijkheid en de drie punten. Uiteindelijk zag je er nog wat nerveuziteit in sluipen, maar ik vond dat we het één op één-spel van Excelsior aardig verdedigden."

Op de vraag of Huistra ook vond dat Tim Sparv mazzelde dat hij geen tweede gele kaart zag in Rotterdam, antwoordde de trainer: "Er gebeuren wel meer van dat soort dingen. Waarom ik hem meteen erna wisselde? Hij was moe", aldus Huistra met een knipoog. "Ik wilde het risico niet nemen, met tien man wordt het alleen maar moeilijker en we hebben goede jongens op de bank zitten." Volgende week bindt FC Groningen, dat nu achtste staat, de strijd aan met sc Heerenveen.

Voor Excelsior wacht dan de uitwedstrijd bij FC Utrecht. Wesley de Ruiter, de keeper die na twintig minuten het schot van Petter Andersson niet onder controle kreeg en daarmee Burnet in staat stelde te scoren, zal dan met zijn team op jacht gaan naar een nieuwe kans op drie punten. "Het was slap, we kwamen overal te laat", zei De Ruiter over het duel van vrijdag. "Die bal kwam in een bepaalde lijn op me af en ik wilde 'm op de borst pakken, maar op het laatste moment ging-ie iets omhoog. Ik had er toen geen controle meer over. Al met al een duur foutje, ik baal er zelf ook van. Maar het is niet anders."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties