Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Al moeten wij niets, de druk ligt bij clubs als Sparta en FC Twente'

Laatste update:

"Dit is eigenlijk onwerkelijk. Ik heb een periodetitel bij TOP Oss meegemaakt en twee keer bij Fortuna Sittard, maar dit is totaal anders. De hele club leeft op. Als je kijkt naar waar we een half jaar geleden nog stonden… Vorig jaar was het behelpen met een kleine begroting. De selectie is nu breed, het maakt niet uit wie er speelt", zegt Boessen in gesprek met De Telegraaf. Dankzij Kakhi Jordania is de selectie van Den Bosch op peil gebracht.

FC Den Bosch in handen van 24-jarige Jordania: 'Ze willen naar de Eredivisie'

In november sprak Voetbalzone met Danny Verbeek over de ambities van FC Den Bosch.Lees artikel

"Als je in deze regionen staat, moet je ook voor de titel gaan. Al moeten wij niets. De druk ligt bij clubs als Sparta en FC Twente", stelt de oefenmeester. Zijn ploeg speelde in Dordrecht een moeizame eerste helft, waardoor na 45 minuten een 1-1 stand op het scorebord stond. "Ik dacht eerst dat het te gemakkelijk werd opgepakt, maar dat was het niet. De passes waren te hard en er stond een strakke wind op het veld. Het was niet om aan te zien, misschien is dat dan toch de spanning van het moment."

"Zonder boos te worden moesten we dit rechtzetten. Schreeuwen in de rust heeft geen zin. We weten wat we moeten doen, maar je moet vooral aangaven waarom het wel gaat lukken. En de wissel pakte goed uit, waarna het duel met twee goals binnen twee minuten beslissen", vult Boessen aan in gesprek met FOX Sports. Na 20 wedstrijden heeft FC Den Bosch 43 punten verzameld, waardoor de Brabanders momenteel twee punten meer hebben dan FC Twente.

Wordt FC Den Bosch kampioen van de Keuken Kampioen Divisie?

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
11
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties