Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Al-Nassr voltooit transfer: na Cristiano Ronaldo arriveert volgende superster

Laatste update:

De transfer van Mané naar Al-Nassr zat er al even aan te komen. Zo meldde The Athletic dat de Saudi's hun interesse toonden nadat duidelijk werd dat hij mocht vertrekken bij Bayern. Nu trekt Mané dus naar Al-Nassr, waar hij volgens Sky Sports veertig miljoen euro netto per seizoen gaat verdienen. De tweevoudig Afrikaans voetballer van het jaar levert Bayern een slordige 28 miljoen euro op. Mané is na Marcelo Brozovic (Internazionale), Alex Telles (Manchester United) en Seko Fofana (RC Lens) de vierde zomerversterking voor de club. Ronaldo meldde zich afgelopen winter al in Riyad.

Mané maakte afgelopen zomer de overstap van Liverpool naar Bayern München. Namens der Rekordmeister maakte hij 12 doelpunten in 32 wedstrijden, terwijl hij ook nog 6 doelpunten voorbereidde. De 97-voudig international van Senegal kampte aan het begin van het seizoen met een kuitbeenblessure, waardoor hij een aanzienlijk deel van de voetbaljaargang en tevens het WK in Qatar moest missen. Daarnaast kreeg Mané in april een disciplinaire schorsing en een boete van der Rekordmeister, nadat hij teamgenoot Leroy Sané had geslagen.

Bayern-trainer Thomas Tuchel ging enkele weken geleden in op een mogelijk vertrek van zijn aanvaller. "Hij heeft een contract en wil graag bij de club blijven. Wij respecteren dat, maar het is pas de eerste trainingsdag en er kan een hoop gebeuren in het voetbal. De concurrentie op zijn positie is extreem. We zitten in een situatie die het voor Sadio heel lastig maakt", vertelde de 49-jarige trainer. "De speler is zich daar zelf ook bewust van. Ik weet zijn mening en hij weet de mening van de club en mijzelf." Nu is het dus definitief tot een breuk gekomen.

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
7
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
133

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties