Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Al-Sadd publiceert opvallende verklaring op sociale media over Xavi

Laatste update:

"Als reactie op wat recent de ronde deed, bevestigt het management van Al-Sadd andermaal dat Xavi nog een contract van twee jaar heeft bij de club", schrijft de club. "Hij is volledig gefocust op de komende wedstrijden van het team, op het behouden van onze koppositie in de competitie en op het prolongeren van de landstitel." Al-Sadd won de eerste zeven wedstrijden van het nieuwe seizoen in Qatar en heeft drie punten voorsprong op nummer twee Al-Duhail.

Met de verklaring zorgt Al-Sadd voor nieuwe onzekerheid over de invulling van de trainersfunctie bij Barcelona. Donderdag beweerde Sport nog dat Xavi een akkoord heeft bereikt met Barcelona over een meerjarig contract. Catalunya Ràdio voegde toe dat dat alles in gereedheid is voor de komst van de oud-middenvelder, die op zaterdag 6 november tegen Celta de Vigo voor het eerst op de bank zou zitten bij Barça.

Volgens berichtgeving van Sport staat een afkoopsom van een miljoen euro in het contract van Xavi. Direct na het ontslag van Koeman woensdagavond richtte de clubleiding zich tot de clublegende. Barcelona heeft vooralsnog geen mededelingen gedaan over de technische staf van Koeman. Aangezien de club ermee heeft ingestemd dat Xavi zijn eigen staf meeneemt, lijken ook de assistenten Alfred Schreuder en Henrik Larsson rekening te moeten houden met ontslag.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties