Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Al toen ik PSV verliet, wist ik dat ik hier voor een lange tijd wilde blijven'

Laatste update:

De Belgisch international maakt met i Partenopei geen kans op de landstitel in Italië, aangezien de achterstand op koploper Juventus erg groot is, maar de ploeg van trainer Rafael benítez strijdt wel met AS Roma om de tweede plaats. "Het was erg belangrijk dat Napoli contact met me opnam. Ik had al snel in de gaten wat er hier allemaal gaande was", vertelt Mertens aan +N.

De linksbuiten speelde twee seizoenen met plezier in Eindhoven, maar was blij toen hij voor aanvang van deze jaargang naar Napels kon. "Toen ik hier arriveerde wist ik al dat ik hier voor een lange tijd wilde blijven." Hoewel Napoli een week geleden in de Europa League met 1-0 verloor bij FC Porto, denkt Mertens in de aanloop naar de return dat zijn team geenszins kansloos is. "We hebben tegenstanders verslagen die sterker zijn dan Porto."

-
Denk je dat Dries Mertens inderdaad nog lang bij Napoli blijft?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties