Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alarmfase één bij Twente: 'Als je blijft verliezen, moet je misschien iets doen'

Laatste update:

De commercieel en technisch directeur van Twente sprak deze week met een deel van de spelersgroep over de malaise bij de club. Van Halst spreekt echter tegen dat dit is gebeurd op initiatief van de selectie. "René en ik hebben samen geïnitieerd dat ik met de spelers een evaluatiegesprek zou hebben. Zij hebben absoluut niet bij ons aangeklopt", benadrukt hij in gesprek met FOX Sports. "Het was eerder andersom: wij hebben ze uitgenodigd."

Van Halst vindt het lastig om aan te geven in hoeverre Hake het vertrouwen van zijn spelersgroep nog geniet. De clubleiding van Twente schaart zich voorlopig echter achter de coach. Toch realiseert Van Halst zich dat een ommekeer noodzakelijk is. "Ik kom uit het voetbal, René ook. Als je maar blijft verliezen, moet je misschien iets doen. Morgen praten we weer met elkaar. Hoe kunnen we het ombuigen? Zien we groei? Sommige jongens hebben net twee keer met elkaar op het trainingsveld gestaan. Dat zegt genoeg."

Moet FC Twente afscheid nemen van René Hake?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties