Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alarmfase één in Hamburg: trainer na zeven weken weer op straat gezet

Laatste update:

Het is zodoende het tweede trainersontslag bij HSV dit seizoen. Op 21 januari werd Markus Gisdol uit zijn functie ontheven; een dag later nam Hollerbach het roer dus over bij de werkgever van Rick van Drongelen.Op dat moment verkeerde HSV reeds in degradatiegevaar en zeven weken later is de situatie nog minder rooskleurig. HSV staat zeventiende, wat aan het eind van de rit niet genoeg is om in de Bundesliga te blijven. Het gat met nummer zestien FSV Mainz 05 bedraagt zeven punten. De club die als zestiende eindigt, gaat de nacompetitie in.

Sinds zijn komst wist Hollerbach geen enkele wedstrijd te winnen. Hij speelde gelijk tegen RB Leipzig, Hannover 96 (beide 1-1) en FSV Mainz 05 (0-0), terwijl hij verloor van Borussia Dortmund (2-0), Bayer Leverkusen (1-2), Werder Bremen (1-0) en Bayern München (6-0). Die laatste nederlaag is de trainer fataal geworden. Hollerbach kreeg maandagochtend het nieuws te horen dat hij zijn spullen kon pakken. Ook assistenten Rodolfo Cardoso, Steffen Rau en Stefan Wächter en teammanager Maria Wallenborn moeten het veld ruimen.

"We hebben de sportieve situatie intensief geanalyseerd en bediscussieerd na de 6-0 nederlaag in Münich", zegt algemeen directeur Frank Wettstein op de website van die Rothosen. "Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat we iets moesten doen om onze kansen te verbeteren in de strijd tegen degradatie. Bernd Hollerbach heeft nooit geklaagd en heeft zich voorbeeldig opgesteld. Maar feit is dat er geen significante verbetering waarneembaar was. Hij wist geen goede resultaten te behalen."

Zie je Hamburger SV degradatie nog ontlopen?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
0
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
65
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties