Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'

Laatste update:

Wellenreuther zag Bijlow onlangs terugkeren in de selectie van Feyenoord, nadat de Oranje-international er maandenlang uitlag vanwege een spierscheuring.

Waar de Duitse sluitpost als vervanger een uitstekende indruk maakte bij de Rotterdammers, moest hij afgelopen donderdag toezien hoe Bijlow zijn plek onder de lat terugkreeg van trainer Arne Slot.

De concurrentie onder de lat bij Feyenoord komt ook ter sprake bij Voetbalpraat van ESPN. Journalist Freek Jansen van Voetbal International verwacht dat Bijlow óf Wellenreuther na dit seizoen uit De Kuip vertrekt. "Dat wordt duizend procent Wellenreuther", reageert Perez.

Algemeen Dagblad-journalist Maarten Wijffels, die eveneens aanwezig is in het praatprogramma, verbaast zich over de uitspraak van de Deense analist. "Als je nu moet kiezen op welke keeper je volgend seizoen bouwt, dan kies je toch voor Wellenreuther?"

"Voor de toekomst bouw je toch op Bijlow?", stelt Perez. "Dat is toch een keeper waar ze altijd veel vertrouwen in gehad hebben? Het enige wat je op Bijlow kan aanmerken, is zijn fysiek. Maar daarom hebben ze er goed aan gedaan om een hele goede tweede keeper te halen. Dat moeten ze weer doen."

Perez denkt ook dat Wellenreuther door zijn recente goede prestaties op dit moment beter in de markt ligt. "Bijlow levert nu nul op, denk ik. Er is nu geen club die over Bijlow denkt... Vorig jaar was er sprake van Manchester United. Dan heb je het over veel geld. Nu is er niemand die Bijlow gaat halen, dus dan is het logisch dat ze hem behouden."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Domper voor De Roon: middenvelder mist Europa League-finale, EK nog haalbaar
2
De Mos schudt Ajax en Feyenoord wakker: 'Groter trainerstalent dan zijn broer'
5
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo van Slot: 'Genieten van laatste momenten'
12
Xavi reageert op ontslaggeruchten na uitspraak: 'Ik ben gewoon realistisch'
4
Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties