Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alderweireld: 'Als Blind hard werkt, komt zijn kans vanzelf'

Laatste update:

Waar Alderweireld niet meer weg te denken is uit het hart van de defensie bij de Amsterdammers, moet Blind het eigenlijk alleen maar doen met trainen bij de A-selectie en spelen bij Jong Ajax. Ondanks een sterk half jaar bij FC Groningen, de club waaraan hij afgelopen seizoen werd verhuurd, heeft hij zich nog niet de basiself in weten te werken onder trainer Martin Jol.

Alderweireld adviseert zijn teamgenoot geduldig te blijven. "Je moet een beetje geluk hebben in het voetbal. Er moet een plekje zijn en als je dan de kans krijgt, moet je die nemen. Daley heeft daar een beetje ongeluk in gehad en zijn kans is nog niet geweest. Het klinkt als een cliché, maar Daley moet gewoon hard blijven werken en zijn best doen, dan komt die kans vanzelf."

Daley Blind heeft de potentie om basisspeler bij Ajax te worden

Meer nieuws

Sergio Ramos voert 'vergevorderde gesprekken' en lijkt deze zomer stap te maken
0
Overtuigend NAC Breda bezorgt Roda JC nieuwe dreun in duel met 2 prachtgoals
10
Bram van Polen verschijnt op foto en vervolgt carrière bij nieuwe club
3
Etienne Vaessen en Gyrano Kerk opgenomen in voorselectie WK-kwalificatiereeks
4
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
2
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Liverpool
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties