Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alderweireld en Mertens zijn het eens: 'Het is tijd om te vertrekken'

Laatste update:

De 24-jarige Alderweireld is bezig aan zijn vijfde seizoen in het eerste van Ajax en inmiddels niet meer weg te denken aan het centrum van de Amsterdamse defensie. "Toby is gewoon top bij Ajax", zegt Mertens in een dubbelinterview met Alderweireld in De Morgen. "Anders zou er tijdens transferperiodes ook niet zo veel te doen zijn rond hem: dat is altijd een teken dat je goed bezig bent. Het is voor Toby gewoon tijd dat hij vertrekt. Net zoals het voor Jan vorig jaar tijd was."

"Ook voor Dries is het tijd om te vertrekken", zegt Alderweireld daarop. "Kijk naar zijn statistieken afgelopen seizoen, die zijn ronduit indrukwekkend. Ik vind het logisch dat hij dat ook op een hoger niveau wil laten zien, want er wordt toch nog vaak neerbuigend gedaan over de Nederlandse competitie. Dat maakt dat je wil bewijzen dat je het elders ook kan." De 25-jarige Mertens is bezig aan zijn tweede seizoen bij PSV, waar zijn contract tot medio 2016 doorloopt. Alderweirelds verbintenis bij Ajax loopt tot de zomer van 2014 door.

Toby Alderweireld en Dries Mertens zijn toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

'Franse promovendus Auxerre in gesprek met Ajax over Ar'Jany Martha'
0
Live meepraten op het EK: Roemenië - Oekraïne
20
NEC wil opvolger van Jasper Cillessen in de Eredivisie oppikken
9
Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
16
'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
55
Pak 50x je inzet als Turkije het EK opent met een overwinning op Georgië!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties