Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alessandro Nesta richt zich tot De Ligt: 'Ik zou dat zelf niet hebben gedaan'

Laatste update:

De Ligt kende een moeizame start bij Bayern en kon niet meteen rekenen op een basisplaats. Trainer Julian Nagelsmann gaf te kennen dat de Nederlander moeite had met de intensiteit op de training, waarop De Ligt naar zijn verleden bij Juventus wees. "In Italië gaat het meer over tactiek en systemen", aldus de mandekker. "Er wordt minder op intensiteit getraind, en vooral wordt er minder gesprint. Daardoor had ik het in het begin even moeilijk bij Bayern."

De Ligt kreeg bijval vanuit Engeland in de persoon van Dejan Kulusevski, maar hoeft niet te rekenen op sympathie bij Nesta. De voormalig topverdediger is van mening dat De Ligt gewoon naar Bayern München had moeten gaan zonder commentaar te geven op Juventus. "Ik zou zulke uitspraken niet hebben gedaan", vertelt de 76-voudig international tegen Corriere della Sera. "Er is zeventig miljoen euro voor je betaald, Bayern München wilde hem koste wat het kost hebben. Je bent heel lang geblesseerd en dan ga je naar Bayern. Ga er dan ook gewoon heen."

De algemene problemen bij Juventus is iets van de laatste jaren, meent Nesta. "Het is niet allemaal de schuld van Allegri. Al jaren zetten ze één stap vooruit en twee stappen terug. Er is een gebrek aan een duidelijke visie, zelfs op de transfermarkt. Er is geen duidelijkheid." Juventus moet in de Serie A genoegen nemen met een achtste plek op de ranglijst. In de Champions League werd verloren van Paris Saint-Germain en Benfica (beiden 2-1). Van de laatste acht wedstrijden werd er slechts één gewonnen en dus neemt de druk op Massimiliano Allegri toe.

Meer nieuws

John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
4
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
23
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
20
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties