Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alex Bangura ziet droomtransfer door de neus geboord worden

Laatste update:

Frosinone is de derde concrete gegadigde voor Bangura, na NEC en Vitesse. I Canarini willen met de linkspoot lijfsbehoud in de Serie A bewerkstelligen. Ook enkele Engelse clubs hebben interesse, al worden die niet bij naam genoemd. Voor minder dan de hoofdprijs lijkt er echter niets te gaan gebeuren.

Bangura vertegenwoordigt namelijk een transferwaarde van bijna een miljoen euro, aldus Transfermarkt. Dat bedrag maakt hem de meest waardevolle speler van Cambuur. De Leeuwarders zagen al veel spelers vertrekken en moeten investeren om hun selectie op niveau te houden. Een financiële klapper slaan met Bangura kan dat een stuk eenvoudiger maken.

Bangura speelt sinds 2018 voor Cambuur, dat hem toentertijd overnam uit de jeugdopleiding van Feyenoord. In vijf jaar groeide hij uit tot sterkhouder van SCC. Met name vorig seizoen blonk de linkspoot uit, al kon hij degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie niet voorkomen. De Sierra Leoons international kwam vooralsnog tot 110 wedstrijden, waarin hij 5 keer het net vond en 10 keer aangever was.

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
134

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties