Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Mike Verweij voorziet Feyenoord van duidelijk transferadvies: 'Ik zou hem echt niet laten gaan'

Laatste update:

"Ik vind dat, als je een speler hebt die zo dicht tegen het Nederlands elftal aanzit, je die nooit voor een bedrag van 12 miljoen moet laten gaan", opent Verweij. "Voor hetzelfde geld had Koeman hem wel opgeroepen als een van de vervangers voor De Jong of Koopmeiners."

"Maar er zijn ongeveer twaalf spelers afgevallen bij het Nederlands elftal", reageert Valentijn Driessen. "En dan komt Koeman nog steeds niet bij Stengs uit, dus je moet je afvragen hoe dicht hij er nou tegenaan zit."

"Ze hebben hem voor 6 à 7 miljoen gehaald, geloof ik", gaat Verweij verder. "Ik vind Stengs echt een prima voetballer. Die zou ik echt niet zomaar laten gaan."

"Ze hebben natuurlijk die Nadje gekocht", vervolgt Driessen. "Het schijnt alleen dat het de bedoeling was dat ze hem langzamerhand zouden brengen achter Stengs." Feyenoord nam de middenvelder deze week voor een bedrag van een half miljoen euro over van Versailles FC, uitkomend op het derde niveau van Frankrijk.

"Maar als er zo'n bedrag wordt geboden voor een speler die je voor relatief weinig geld hebt binnengehaald, dan kan ik me voorstellen dat je vanuit bedrijfsmatig oogpunt zegt: 'ja'", aldus Driessen.

"Maar dan moet je wel binnen je selectie nog spelers hebben die dat kunnen opvangen of een waardige vervanger halen. Dat is dan natuurlijk de vraag, want je moet er niet veel zwakker van worden. Stengs was een van de weinige creatieve spelers bij Feyenoord", besluit Driessen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Farioli wil van oude bekende van OGC Nice eerste aanwinst Ajax maken
34
In de wandelgangen: Sofyan Amrabat sluit deze zomer in ieder geval één club uit
9
Indrukwekkend: speler spreekt vloeiend Nederlands na Frankrijk - Oostenrijk
24
Valentijn Driessen geniet van 'pure klasse' op training van Nederlands elftal
40
Johan Derksen: 'Wilfred, jij hebt één nare, hele onbeschofte eigenschap'
32
Rabiot onthult wat Mbappé in de kleedkamer zei over duel met Oranje
49

Meer sportnieuws

Reacties