Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alex voorkomt in slotfase enorme afgang van PSG in Bretagne

Laatste update:

PSG won in augustus met 2-0 van Guingamp door goals in de blessuretijd van Zlatan Ibrahimovic en Adrien Rabiot. De ploeg van Laurent Blanc had zaterdagavond opnieuw zijn handen vol aan de promovendus uit Bretagne. De hoofdstedelingen traden zonder de geblesseerde Thiago Silva, maar met onder anderen Ibrahimovic en Gregory van der Wiel aan tegen Guingamp en domineerden de eerste helft. Dat leverde echter geen grote kansen op, die waren er wel voor de thuisploeg. Na een klein halfuur spelen kopte Rachid Alioui net naast en vlak voor tijd raakte de Marokkaanse spits via de voet van Salvatore Sirigu de lat. Direct na deze mogelijkheid claimden de roodzwarten een strafschop nadat Marquinhos tegenstander Mustapha Yatabaré had neergehaald, maar scheidsrechter Saïd Ennjimi liet doorspelen.

PSG kwam voor de onderbreking niet verder dan enkele halve kansen, maar leek acht minuten in de tweede helft direct de eerste mogelijkheid te benutten. Na een mooi balletje van Thiago Motta rondde Edinson Cavani af, maar El Matador bevond zich in buitenspelpositie en daardoor ging het feestje niet door. Guingamp, dat al zes duels niet meer wist te winnen, liet PSG het spel maken in het knusse Stade du Roudourou en hield de rijen achterin goed gesloten. Blanc greep daarom in en bracht Lucas Moura ten koste van de tegenvallende Javier Pastore, maar veel hielp dat niet. Het Guingamp van Jocelyn Gourvennec nam na minuut 65 het initiatief en joeg op de openingstreffer.

Die viel zeven minuten voor tijd: Yatabaré kopte een hoekschop tegen de touwen en een stunt leek in de maak. Alex torende drie minuten voor tijd eveneens bij een corner boven zijn bewakers uit en knikte Paris Saint-Germain weer langszij: 1-1. De bezoekers kregen nog een kans op de winnende treffer, maar Ibrahimovic kopte na een voorzet van Van der Wiel over. PSG heeft nu zes punten meer dan AS Monaco, maar die ploeg komt zondag nog in actie tegen Olympique Marseille. PSG neemt het volgende week zaterdag op tegen Girondins Bordeaux.

Bekijk het doelpunt van Alex

-
WIe is in jouw ogen een betere verdediger?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties