Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alexis schiet Arsenal andermaal te hulp met twee doelpunten

Laatste update:

Arsenal - Burnley 3-0
In aanloop naar de wedstrijd waarschuwde Arsène Wenger dat Burnley niet te gering genomen mocht worden: de promovendus had eigenlijk meer punten moeten hebben en was gewoon niet efficiënt in de afronding geweest. De woorden van de trainer werden ten dele bewaarheid, want Arsenal had het aanvankelijk niet gemakkelijk tegen Burnley. Het balbezit was weliswaar constant voor the Gunners, maar het creëren van kansen bleek een tweede. Danny Welbeck kwam het dichtst bij, maar werd na een kwartier het scoren belet door Kevin Trippier. Alexis op zijn beurt stuitte met een vrije schop op keeper Tom Heaton en dat was ook meteen het laatste gevaar voor rust.

Burnley, dat liefst 19 van zijn laatste 23 uitduels in de Premier League verloor, had ook in de tweede helft niet veel in te brengen in het Emirates Stadium. Het was wachten tot Arsenal een kans zou benutten en dat moment brak in de zeventigste minuut aan. Calum Chambers zette vanaf de rechterflank voor en Alexis, toch niet de grootste van het stel, timede zijn sprong goed en kopte vervolgens raak. Het gaf Arsenal een flinke dosis zelfvertrouwen voor de laatste twintig minuten en meteen ging ook de tweede erin. Chambers schoot de rebound langs Heaton, nadat Welbeck zijn poging gekeerd zag worden.

De zege zat in de tas voor Arsenal en trainer Wenger koos er, mede gezien de comfortabele positie van het moment nog voor Theo Walcott zijn comeback te laten maken, 302 dagen na zijn uitvallen tegen Tottenham Hotspur in januari. Bijna maakte de teruggekeerde aanvaller mee hoe Aaron Ramsey er nog een bijmaakte voor de thuisclub, maar het mooie schot van de Welshman ging naast het Burnley-doel. Toch viel er nog een derde goal en weer was het de man uit Chili die zich liet bejubelen: Alexis nam een pass van Kieran Gibbs aan, kapte zijn man uit en schoot laag de 3-0 in het doel. Het was al doelpunt nummer zeven in zijn laatste zeven competitieduels.

Leicester City - West Bromwich Albion 0-1
De eerste helft hield lange tijd niet over, maar in de laatste fase voor rust ontstonden er toch nog wat mogelijkheden. Esteban Cambiasso haalde een kopbal van Craig Gardner van de lijn namens the Foxes en Saido Berahino werd daarna ook nog gevaarlijk, maar op zijn aangeven schoot Chris Brunt net te hoog en bleef het 0-0. Vroeg in de tweede helft zette Cambiasso de tegenstander ongewild op een voorsprong met een eigen goal. Wes Morgan dacht weg te koppen, maar via Cambiasso ging de bal langs Kasper Schmeichel. Leicester maakte daarna verwoed jacht op de gelijkmaker, maar Ben Foster bewaakte zijn doel goed bij pogingen van Andy King en Leonardo Ulloa.

Stoke City - West Ham United 2-2
Stoke was gewaarschuwd voor the Hammers, die vier van hun laatste vijf competitieduels wonnen. De thuisploeg nam nu echter snel het initiatief en daar leek West Ham zich niet goed raad mee. Victor Moses loste een schot dat over ging en bij zijn tweede poging was het wel raak. Bojan Krkic mikte op doel, maar zijn schot ketste af en kwam terecht bij Moses: die kon niet veel fout doen en tikte de 1-0 binnen. In de tweede helft maakte Stoke verdiend zelfs de 2-0: het uitstekende voorbereidende werk en de pass waren van Jon Walters en daarna kopte Mame Diouf binnen. West Ham schrok wakker en uit een counter maakte Enner Valencia er toch weer een wedstrijd van (2-1) voor de laatste 25 minuten. De comeback werd compleet toen Downing de vierde van de middag maakte en West Ham zo tóch nog een punt bracht.

-
Alexis Sánchez heeft zich al onmisbaar gemaakt bij Arsenal

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties