Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Alexis Sánchez is er klaar mee en zet zaakwaarnemer aan het werk'

Laatste update:

Sánchez is volgens diverse Engelse media, waaronder the Times en de Daily Mail, gefrustreerd vanwege de negatieve spelopvatting van manager José Mourinho. De Chileen krijgt van zijn trainer eerder complimenten op zijn defensieve acties dan zijn aanvallende impulsen en mede door deze filosofie zou Sánchez al nadenken over een vertrek.

De aanvaller is niet zeker van een vaste plek bij de basiself en wordt dit seizoen ook regelmatig gewisseld als hij wél aan de aftrap verschijnt. Sánchez wist begin oktober tijdens het duel met Newcastle United weer te scoren voor zijn club, voor het eerst sinds april dit jaar. De breuk met zijn vriendin Mayte Rodriguez zou ook ten grondslag liggen aan zijn mindere vorm.

Inmiddels zou de zaakwaarnemer van Sánchez al contact hebben gezocht met meerdere clubs om te kijken of deze interesse hebben in de diensten van de buitenspeler. Het riante salaris van Sánchez op Old Trafford kan een transfer naar een andere club echter in de weg zitten. De aanvaller ligt momenteel nog tot medio 2022 vast bij de Engelse grootmacht.

Verwacht jij dat Alexis Sánchez nog gaat slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
33
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
33
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties