Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Alexis Sánchez kan transfer naar Manchester City vergeten'

Laatste update:

Dat heeft alles te maken met de interesse van buurman Manchester United in Sánchez. Manchester City hoopte de deal voor ongeveer 22,5 miljoen euro te kunnen afronden, maar gaat ervan uit dat de Chileen door de tussenkomst van Manchester United nu pas voor een kleine veertig miljoen kan worden ingelijfd. Dat bedrag is Manchester City niet bereid te betalen; men zou niet verder willen gaan dan 22,5 miljoen.

De 29-jarige Sánchez had naar verluidt al een persoonlijk akkoord bereikt met the Citizens over een weeksalaris van ruim 280.000 euro. Daarnaast zou hij, zo meldden diverse tabloids, een tekenbonus van zeventien miljoen euro ontvangen als hij nú zou tekenen. Als Sánchez in de zomer overstapt, krijgt hij 34 miljoen euro handgeld.

Een langer verblijf bij Arsenal lijkt echter ook nog niet helemaal te kunnen worden uitgesloten, aangezien Arsène Wenger eerder liet weten de verwachting te hebben dat de international bijtekent: "Ja, dat is wat ik verwacht en wat ik ook wil. Ik vind dat hij een belangrijke speler is." El Niño Maravilla speelt sinds de zomer van 2014 voor Arsenal, dat hem toen voor 42,5 miljoen euro oppikte bij Barcelona.

Denk jij dat Alexis Sánchez het seizoen afmaakt bij Arsenal?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties