Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alexis Sánchez luidt noodklok tegenover pers: 'We douchen in uitwerpselen'

Laatste update:

Chili kwakkelt in de WK-kwalificatiepoule en wist ook donderdagnacht niet te winnen. Het kwam niet verder dan een 0-0 tegen Paraguay op eigen bodem.

Het duel werd afgewerkt in het stadion van Colo-Colo, het Estadio Monumental David Arellano. De Chilenen kwamen daar voor een bijzonder onaangename verrassing te staan.

"Ik zat te stretchen in de douche toen onze eigen uitwerpselen ineens over ons heen kwamen", klaagt vice-captain Sánchez zondag. "Is dit het nationale team of een derdeklasser?"

Ook het sanitair in het trainingscentrum zou gebrekkig zijn. "Er waren drie douches die niet werkten. We hebben om de beurt moeten douchen."

Het is het volgende hoofdstuk in de crisis waarin Chili verkeert. Daarom besloot bondscoach Eduardo Berizzo ook al op te stappen, daar hij niet dacht het tij nog te kunnen keren.

Onder interim-coach Nicolás Córdova kan Chili dinsdag een belangrijke stap zetten richting WK-kwalificatie. Het moet op bezoek bij Ecuador, de huidige nummer vijf in de Zuid-Amerikaanse poule.

De nummers één tot en met zes kwalificeren zich rechtstreeks voor het eindtoernooi. De nummer zeven maakt nog kans via een intercontinentale play-offronde.

Meer nieuws

Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
1
'Ik zie Ajax alleen maar beter worden, ze kunnen de Conference League winnen'
42
PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
29
Vrees wordt werkelijkheid: Hirving Lozano ligt er voorlopig uit bij PSV
33
Peter Bosz lacht zijn tanden bloot na historische avond PSV: 'Bi-zar, bi-zar!'
27
Wesley Sneijder: 'Ze mogen bij PSV wel een bloemetje sturen naar Ajax'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties