Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alexis speelt sterren van de hemel in spectaculaire apotheose van derby

Laatste update:

Alexis viel in de eerste helft op met een assist op Mesut Özil, die hard op weg is om 2016/17 zijn productiefste seizoen ooit te maken. De technicus tekende na 23 minuten voor zijn achtste seizoenstreffer in alle competities: evenveel als in heel 2015/16. Het was bovendien zijn 28ste doelpunt voor the Gunners, waardoor hij vaker voor Arsenal tot scoren kwam dan voor Real Madrid. Verdiend was de goal eveneens. West Ham werd gedwongen om veel ruimte weg te geven en kwam er voor eigen publiek amper aan te pas in de eerste helft. De thuisploeg kreeg ook een vroege domper te verwerken door het uitvallen van James Collins.

Álvaro Arbeloa, voormalig ploeggenoot van Özil in Madrid, werd ingebracht als vervanger. De rechtsback kende een moeizame avond tegen de opstomende Nacho Monreal, die meermaals voor dreiging zorgde. Desondanks bleven grote kansen uit, voordat de 0-1 viel. Angelo Ogbonna leverde een beroerde pass af, die werd onderschept door Francis Coquelin. Alexis Sánchez nam de bal mee, drong het zestienmetergebied binnen, ontweek te tackle van Winston Reid en zag Özil volledig vrij naast zich. Voor de Duitser was het een koud kunstje om binnen te tikken. Het dominerende Arsenal liet na om het matige verdedigend werk van West Ham verder uit te buiten in de eerste helft.

Tijdens de voorgaande zeven bezoeken aan West Ham in competitieverband wist Arsenal steeds minstens tweemaal te scoren en die reeks werd zaterdag verlengd. Alexis werd achttien minuten voor tijd strak aangespeeld door Shkodran Mustafi, draaide rap weg bij Arthur Masuaku en mocht ver doorlopen. Uiteindelijk vuurde hij raak in de linkerhoek. De beste man van het veld had daarvoor al naast geschoten en ook Aaron Ramsey en Özil waren dichtbij, terwijl Ashley Fletcher voor een van de weinige wapenfeiten van West Ham zorgde. Dmitri Payet, doorgaans de absolute ster bij the Hammers, kwam tot dan toe amper in het stuk voor.

Acht minuten voor tijd speelde de Fransman toch een hoofdrol. Via een vrije trap, zijn specialiteit, trof hij de lat, waarna de rebound was besteed aan Andy Carroll. Het was een mooi moment voor de invaller, die zijn rentree maakte na ruim drie maanden van blessureleed. Kort daarvoor had Alexis echter ook al gescoord met een volley vanaf de zestienmeterlijn, dus was Carroll verantwoordelijk voor de 1-3. Het werd 1-4 door een fraai afstandsschot van Alex Oxlade-Chamberlain en Alexis maakte er 1-5 van. De uitblinker zette keeper Darren Randolph te kijk met een schijnbeweging en stiftte prachtig raak.

Alexis Sánchez had vanavond slechts 14 minuten en 29 seconden nodig voor een hattrick tegen West Ham United! #whuars

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

-
Wordt Arsenal kampioen?

Meer nieuws

Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
0
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
15
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
13
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties