Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alfred Schreuder hekelt grote twijfels over relatie en verleden bij Ajax

Laatste update:

Schreuder geeft in gesprek met FOX Sports aan dat het apart is dat zijn solidariteit richting Ten Hag momenteel in twijfel wordt getrokken door pers en publiek. "Natuurlijk heeft het me verbaasd. Erik en ik hebben een uitstekende relatie. Dat zal ook altijd zo blijven", aldus de oefenmeester van Hoffenheim, die er verder weinig over kwijt wil.

"Voor de rest wil ik me focussen op Hoffenheim, dat is het belangrijkste", zegt de coach, die tot slot de vraag krijgt of de kwestie 'totale onzin' is. "Ja", besluit Schreuder. Johan Derksen en Valentijn Driessen hadden middels 'een betrouwbare bron' gemeld dat Hakim Ziyech en Dusan Tadic Schreuder erg missen, waarbij het Ajax-duo ontevreden zou zijn over de huidige technische staf van Ajax.

Onder anderen Hans Kraay junior en Dick Advocaat stelden nadien dat het vooral Schreuder was die lekte naar de media. Ziyech ontkende dinsdag nog dat hij geen goede relatie zou onderhouden met Ten Hag en de rest van de staf. Schreuder ontkende op zijn beurt in gesprek met Ajax Showtime al dat hij eerder lekte. "Ik kan en wil alleen maar zeggen dat ik een geweldige tijd heb gehad bij Ajax met de spelers, staf en medewerkers. Verder kan ik hier niets mee."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
10
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
9
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties