Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alfred Schreuder: 'Ja, daarom verkoos ik Devyne Rensch boven Daley Blind'

Laatste update:

Wijndal kwam tegen Rangers vlak voor rust hard in aanraking met de reclameborden en bleef liggen in de goot die daar op Ibrox ligt. De linksachter moest zich ondersteund door twee verzorgers laten wisselen. Blind zou als linksback de meest voor de hand liggende vervanger zijn, maar Schreuder koos voor Rensch. Na afloop van het gewonnen duel verklaart de coach voor de camera van RTL7 zijn keuze voor Rensch.

"Devyne heeft al een tijdje niet gespeeld en ik vind dat ook hij minuten verdient", vertelt Schreuder. "Bij een 0-2 voorsprong is een wedstrijd normaal gesproken gespeeld en we weten dat Devyne ook als linksback kan spelen. Of het inbrengen een voorteken was voor de topper tegen PSV van aanstaande zondag? "Nee, dat niet. Ik wil gewoon iedereen minuten geven, zodat ik genoeg keuze heb. Er komen tenslotte nog drie belangrijke wedstrijden aan."

Hoewel Schreuder verder aangeeft dat de Champions League-campagne teleurstellend verlopen is, kijkt hij met een goed gevoel terug op de zege op Rangers. "Uiteindelijk denk ik dat we staan waar we horen. De andere twee ploegen waren op dit moment beter en zijn ook verder in de ontwikkeling. Liverpool en Napoli waren een maatje te groot, wij waren een maatje te groot voor Rangers. Nu moeten we door in de Europa League", aldus Schreuder.

Champions League
Rangers
1 - 3
Ajax

Meer nieuws

Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
6
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Ronald Koeman maakt voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK bekend
91
Terugkeer naar de Eredivisie? Strootman bevestigt transfervrij vertrek bij Genoa
8
Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
2
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties