Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alfred Schreuder kan na ontslag bij Ajax weer aan de slag; gesprekken gaande

Laatste update:

Olympiacos nam begin april afscheid van Michel vanwege de tegenvallende resultaten. De Fransman José Anigo werd zijn tijdelijke opvolger, maar de leiding van de club uit de havenstad wil volgend seizoen een nieuwe trainer voor de groep hebben. Olympiacos staat momenteel derde in de Griekse competitie en met een achterstand van twaalf punten op AEK Athene en Panathinaikos kan het het landskampioenschap vergeten. Woensdag ging de uittredend landskampioen nog met 2-1 onderuit tegen Aris Saloniki.

Ook Frank de Boer zou een optie zijn voor Olympiacos, dat zijn pijlen vooralsnog echter lijkt te richten op Schreuder. De oefenmeester leek begin dit jaar hard op weg naar een nieuw dienstverband bij Club Brugge, dat uiteindelijk niet in zee ging met Schreuder. Algemeen directeur Vincent Mannaert maakte onlangs bekend dat de aanvullende eisen van de trainer reden waren voor de Belgen om verder te kijken.

Als Schreuder daadwerkelijk bij Olympiacos aan de slag gaat, zou het zeker niet zijn eerste buitenlandse avontuur zijn. Naast Brugge was hij ook eindverantwoordelijke bij TSG Hoffenheim en assistent-trainer van Ronald Koeman van Barcelona. Na zijn dienstverband in Catalonië ging Schreuder aan de slag bij Brugge, waarmee hij in 2022 kampioen van België werd. Het leverde concrete interesse van Ajax op. In Amsterdam strandde het huwelijk tussen club en trainer eerder dit seizoen na de tegenvallende resultaten.

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
45
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
21
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
47
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties