Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alfred Schreuder legt uit waarom hij liever met Wijndal speelt dan met Blind

Laatste update:

"Blind heeft tot nu toe alles gespeeld en Owen is nu weer fit aan het worden", vertelt Schreuder voor de camera van RTL7. "Hij is de laatste weken een aantal keer ingevallen en dat ging steeds beter. Ik vind het ook belangrijk dat hij op dit niveau wedstrijden gaat spelen. Ik heb Blind uitgelegd waarom ik deze keuze gemaakt heb en dat blijft tussen ons. Ik vind het ook vooral belangrijk voor Owen en voor het elftal dat hij speelminuten krijgt."

Verder kiest Schreuder er ook voor om niet met Davy Klaassen maar met Kenneth Taylor aan te treden. "Taylor heeft de laatste weken niet veel gespeeld en in de eerste wedstrijd tegen Rangers speelden we ook met dit middenveld. Steven Berghuis weet daarnaast ook goed de ruimtes vinden als hij op 10 speelt. Ik verwacht dat Rangers naar voren komt, dus dan denk ik dat dit een middenveld is dat goed kan passen", aldus de keuzeheer.

Champions League
Rangers
1 - 3
Ajax

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties