Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alfred Schreuder lijkt spitsendiscussie bij Ajax definitief te hebben beëindigd

Laatste update:

Op een vraag over de concurrentiestrijd in de spits reageert Schreuder door vooral Brobbey te prijzen. "Het is altijd lastig als je twee goede spelers hebt die in de spits kunnen spelen, maar we zijn heel tevreden over de ontwikkeling van Brian in de laatste weken", laat de trainer optekenen. "Dat ziet er prima uit. Hij verrast me ook niet, want Ajax heeft hem niet voor niets gekocht en weet wat ze binnen hebben gehaald. Hij had tijd nodig, want hij kwam aan het einde van de voorbereiding binnen, maar die tijd krijgt hij ook."

Meer: John van 't Schip durft het nog niet aan en begint met Berghuis op de bank | Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk

Dat Brobbey in interviews uitspreekt dat hij graag vaker wil spelen en Kudus minder met de vuist op tafel slaat, vindt Schreuder geen enkel probleem. "Elke speler wil spelen, dat wil Kudus ook. Als Brobbey echter een vraag krijgt na de wedstrijd tegen Napoli of hij vond dat hij eerder in had moeten vallen, dan zou ik als speler ook 'ja' zeggen. Natuurlijk vind ik dat mooi, want dat mag een speler gewoon zeggen. Bij Brian zie je geen verborgen agenda. Die zegt wat hij denkt en dat is prima. Een trainer vraagt zich af of het wel verstandig is, maar Brian is zichzelf en dat is mooi om te zien."

Afgelopen weekend stond Brobbey in de uitwedstrijd bij RKC Waalwijk (1-4) in de basis en scoorde hij twee keer. In de Champions League koos Schreuder echter vaak voor Kudus en die leverde ook, aangezien de Ghanees drie doelpunten in het miljardenbal op zijn naam zette. Uit de teksten van de oefenmeester lijkt echter op te maken te zijn dat de voorkeur woensdagavond uitgaat naar Brobbey.

Champions League
Ajax
0 - 3
Liverpool

Meer nieuws

Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
1
'Manchester City werkt hard aan terugkeer Jeremie Frimpong'
15
UEFA maakt bekend welke artiest optreedt voor aftrap Champions League-finale
10
Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties