Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alfred Schreuder schrok zich 'kapot': 'Hij geeft Ajax écht heel veel'

Laatste update:

De absentie van Blind is volgens Schreuder een fikse aderlating. "Zeker Europees, want nationaal is zijn afwezigheid makkelijker op te vangen. Samen met Dusan Tadic is hij het brein van het team", benadrukt de assistent-trainer van Barcelona woensdag in het dagblad. "Een fantastische gozer en een heel bijzondere voetballer, een rustpunt aan de bal. Van achteruit weet Daley precies wat een wedstrijd op welk moment vraagt.

"Hij kan het spel ontzettend goed lezen en als het volgens hem nodig is, houdt hij de bal wat langer vast, kapt hij een bal terug of speelt hij de bal de andere kant op." Schreuder weet als geen ander hoe belangrijk Blind in de coaching is én met zijn ervaring een belangrijke rol had kunnen vervullen in de Europa League-duels met AS Roma. Hij heeft met Ajax, Manchester United en Oranje zo vaak dit soort wedstrijden onder hoogspanning gespeeld."

Schreuder kan niet veel met de kritiek dat Blind niet snel genoeg zou zijn. Geen enkele voetballer is perfect, zo benadrukt hij. Het is 'een probleem' dat helemaal geen probleem hoeft te zijn. "Het is typisch Nederlands om een minpunt te accentueren, maar je kunt beter kijken naar wat iemand een elftal biedt", vervolgt de rechterhand van Ronald Koeman bij Barcelona. "En Daley geeft Ajax écht heel veel. Bij uitstek in een aanvallende ploeg is hij goud waard. Hij controleert de situatie rondom de bal volledig. En al kost zijn snelheid één of twee doelpunten per seizoen, wellicht bereidt hij er wel vijftien voor."

"Zonder dat het grote publiek dat ziet." Schreuder denkt dat Ajax zich voor de halve finale van de Europa League gaat plaatsen, mede omdat ook AS Roma een aantal belangrijke spelers mist. "Marc Overmars en Erik zijn erin geslaagd weer een prima selectie samen te stellen. Nadat we in 2019 de halve finale van de Champions League haalden, zou dit een nieuwe topprestatie zijn."

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
26
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
13
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
458

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties