Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alfred Schreuder verrast met Ajax-opstelling voor clash met PSV

Laatste update:

Het was een race tegen de klok voor Berghuis en die heeft de voormalig Feyenoorder gehaald. Hij zal als nummer 8 op het middenveld gaan spelen tegen PSV, samen met Edson Álvarez en Kudus. Ook Brian Brobbey is fit genoeg om mee te doen. De spits kreeg rust tegen Rangers omdat hij te kampen had met een lichte blessure en zag dat Kudus als zijn vervanger een goede wedstrijd speelde. Toch is Brobbey tegen PSV weer de man die als aanvalsleider voor de doelpunten moet zorgen. Hij weet nu echter dat Kudus als aanvallende middenvelder achter hem staat. Kenneth Taylor zit op de bank.

Een speler die de wedstrijd tegen PSV niet heeft gehaald, is Owen Wijndal. De linksback raakte geblesseerd op Ibrox en dacht toen nog dat het wel meeviel, maar zal toch vanaf de tribune moeten toekijken. Het is echter niet Daley Blind, maar Devyne Rensch die als linkervleugelverdediger gaat spelen. De afgelopen maanden werd er vaak kritiek geuit op het spel van Blind en het lijkt erop dat nu ook Schreuder klaar is om andere keuzes te maken. Rensch kan ook centraal achterin spelen, waardoor Calvin Bassey naar linksback zou verhuizen.

De opstelling van Ajax: Pasveer; Sánchez, Timber, Bassey, Rensch; Álvarez, Berghuis, Kudus; Bergwijn, Brobbey, Tadic.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
0
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties